Rauhaa, rakkautta ja death metallia

keskiviikkona, joulukuuta 08, 2004

Spirit Disease - Redemption Denied

Posti toi tänään Spirit Diseasen debyyttijulkaisun Redemption Denied -minin. Mitään eilen Master Of Puppetsia opetelleita kavereita nämä ei ole, ainakin laulaja Taskula on tuttu jo Mortal Godista ja Evemasterista vuodelta miekka ja kirves.

Tätä miniä on pahasti hehkutettu. Itsekin ihastuin keväällä bändin "Sadistic Belated Abortion" -kappaleeseen Demonstation of Penetration -kokoelmalla. Se kuulostaa edelleen yhtä räväkältä. 17 minuutin julkaisulla on seitsemän raitaa, joten suht räväkkäähän tämä on yleisestikin. Hevosen mukaan nimetty "Horse"-kappale kestää vain sen neljä sekuntia... Vimonen kappale on Death-laina "Evil Dead"; levyn kansissa biisi on kyllä kreditoitu "all music by" -kommentilla bändille. Tsot tsot!

Kansiteksteistä: miksi bändit eivät voi antaa itsestään edes jotenkin sivistynyttä kuvaa julkaisuillaan? Oliko Infernon haastattelussa, kun SD:n poika sanoi että paskat välittää, jos joku vetää herneen nenään yhtyeen imagottamasta imagosta, tavasta tuoda itseään esille. Jokin vedetty raja olisi silti ihan vain edullista itse yhtyeelle.

Kolmen neljän kierroksen jälkeen mini ei suurta jälkeä jättänyt, uskon kuitenkin suunnan huomenna olevan positiivisempaan päin.

Neljä minin biisiä näyttäisi olevan mp3lizard.com'in kautta jaossa. Myös kotisivuilla on ladattavaa.

np: Pendikel - 3 cd