Rauhaa, rakkautta ja death metallia

perjantaina, joulukuuta 17, 2004

[Out Of Office Reply]

Lupatarkastajan HQ hiljenee vuodenvaihteeksi. Paluu sorvin ääreen tapahtunee tammikuun toisella viikolla. Syökää hyvin, juokaa hyvin, nukkukaa hyvin.

Pieni itsereflektoiva kirjoitus bloggaamisen mielekkyydestä voisi olla paikallaan, ajatuksia aiheesta on syksyn aikana kertynyt. Lupatarkastajaan kirjoittaminen - tai viime viikkoina yhä enemmän Lupatarkastajan päivittäminen - on vain mukavaa tekemistä, aivan kuten Olli kirjoitti ettei bloggaisi ellei pitäisi siitä.

Kertakaikkisen ainoa syy, miksi tämä blogi pitäisi lopettaa on sen merkityksettömyys. Ilmeisesti olen viiden ystäväni lisäksi tavoittanut yhden tai kaksi muuta tilaajaa. Tilaajien määrällä ei ole suurinta merkitystä, mutta sillä että joku kommentoisi joskus on. Yksinpuhelu on tyhmää.

Voisinkin julistaa tässä Lupatarkastajan ensimmäisen lukijakilpailun: tämän viestin kommenttiosioon äksännen viestin jättäneelle lähetän heti lomilta palattuani Niilo Yli-Vainion Käskynjaolla-kirjan ("...fantasiaromaani helvetin ja ihmisten maailman välisten henkiolentojen taistelusta. Vaikka lukijan eteen avautuu huimaavan mielikuvituksellisia näkyjä, kirjoittaja perustaa kaiken Raamatun Sanaan."). Äksäs on numero väliltä 1 - 100, jonka kirjoitin juuri keltaiselle post it -lapulle ja kiinnitin monitorin yläpuolelle.

Viesteissä saa myös kommentoida blogia.

Lohdutuspalkintoja arvon kaikkien viestin jättäneiden kesken Hellebaard-yhtyeen Strijdkracht-promo-cd:n.

Jos en saa yhtään viestiä pidän kirjan itse, etsin lisää Nipan saarnoja ja Hellukoiden ämpyröitä.