Rauhaa, rakkautta ja death metallia

tiistaina, helmikuuta 22, 2005

Metal On Metal - Finnish Underground Metal CompilationMetal On Metal - Finnish Underground Metal Compilation on aiheuttanut jonkinasteista puskasupinaa alkuvuodesta, sen verran mielenkiintoiselta kokoelma on paperilla näyttänyt.

Väkisinkin Metal On Metalia tulee verrattua jokseenkin vuoden takaiseen Demonstration Of Penetration - kokoelmaan, olihan puolet tämän kokoelman bändeistä edustettuna sillä: molemmat kokoelmat pysyvät tiukasti maan alla, pienissä bändeissä ja aidossa puristuksessa. Metal On Metal eroaa kuitenkin sillä, että tämä pyrkii olemaan professional painettuine kansineen ja prässättyine cd:eineen. Myös Metal On Metallin tyylikirjo on ortodoksisempi, painottuen melkein täysin death- ja black-etuliitteisiin thrash metal -esityksiin.

Laatuahan tämä on. Tutut bändit Malicious Death, Pyöveli, Hellbox ja Death Thrashers Kuopio ihastuttavat edelleen. Uusista tuttavuuksista Evil Angel ja Flame jättivät hyvän vaikutelman näin ensikosketukselta.

Levy irtoaa huokeaan kymmenen (10) euron hintaan ainaaskin tästä mailista slugathorMIUKUyahoo.com, kuten myös bändeiltä itseltään ja levykauppa Äxästä.

Alla linkit nettiin majoittuneisiin bändeihin ja mahdollisiin äänitiedostoihin. Suorat linkit ovat kokoelmalla oleviin biiseihin. Poikkeuksellisesti linkit eivät avaudu uusiin ikkunoihin.

Jumalation (audio)

Malicious Death (audio)

Pyöveli (audio)
"The Hangman" mpeg video
Wengele (audio)
"Pi" mp3
Hellbox (audio)

Death Thrashers Kuopio (audio)

Evil Angel (audio)

Slugathor (audio)