Rauhaa, rakkautta ja death metallia

tiistaina, huhtikuuta 05, 2005

For The Eardrums -blogin kokoelmat

Aina välillä on mukava huomata, miten joku toinen ihminen tuhlaa aikaansa aivan samalla tavalla kuin itse. For The Eardrums on norjalaisen Knutin noin viikon vanha mp3-blogi, joka muutaman päivän perusteella on jo paikkansa kirjanmerkeissäni ansainnut.

Ensinnäkin, hän julkaisee mp3-kokoelmia. Työntää kätensä likaan ja kaivaa sieltä niska-ja hartiavoimin ne hyvät biisit sopivaan järjestykseen. Lisäksi hän on tehnyt noille kokoelmille kannet, mikä saa ainakin minut imasemaan biisit, polttamaan cd:n ja tulostamaan kannet.

En ole tosin napannut vasta kuin uusimman kokoelman. Muutama Luuvitosistakin tuttu veto antaa runkoa (Audible, Blonde Redhead, Benzos) ja uusiakin osumia siellä heti on (Imperial Teen, CDOASS, Team9).

Myös ensimmäinen kokoelma näyttää imasu-urakan arvoiselta: 18 biisistä puolet on tutuilta bändeiltä, hyviä biisejä, joten sitä levyä kuunnellessa tuskin ikävä tulisi.

Uskon vakaasti, että Lupatarkastajakin väsää tuollaisia rompunkokoisia kokonaisuuksia aika ajoin. Kansien väliin, cd:lle poltettuna niitä tulee kuunneltua sitten vielä vuoden, viidenkin päästä.