Rauhaa, rakkautta ja death metallia

keskiviikkona, syyskuuta 15, 2004

The Haunted - All Against All

Jos olen oikein ymmärtänyt, niin The Hauntedin uudelta levyltä lohkaistaan single. Ja minkähän takia? Ilmeisesti levy-yhtiön vaihtuminen nihkeästä, mutta legendaarisesta Earachesta bisnesälyisempään Century Mediaan on vaikuttanut asiaan. Jokatapauksessa, singlebiisin "All Against All" streamia (ram) voi kuunnella levy-yhtiön sivuilla.



Revolver-levy (en suostu kirjoittamaan sitä yhtyeen haluamalla tavalla) voi olla aika kova pala purtavaksi. Peter Dolvingin paluu laulajaksi tuo kipinää ja jännitystä, mutta kahden maistiaisbiisin perusteella tyyli on muuttunut kolmen ekan levyn kuristavasta rypistyksestä hieman hengittävämpään ilmaisuun. Pelko on, että aluksi levy tuntuu liian löysältä. The Hauntedilla on siitäkin ilkeä sauma tehdä uusia levyjä, että yhtyeen debyytti The Haunted (1998) on maailman paras levy - aina ja ikuisesti. Siitä ei voi niin kuin laittaa paremmaksi, ei sitten millään.

Uusi levy on jo kuitenkin tilattu ennakkoon: CDON.com tarjosi kohtuulliseen hintaan digipack-version, jossa on perässä kaksi bonusbiisiä. Kerätään pois.

Ja sitten vielä Suomeen kiertueelle, kiitos!