Rauhaa, rakkautta ja death metallia

torstaina, lokakuuta 14, 2004

Finnish Metal Expo 2005

Viime viikonloppuna Aamulehti uutisoi näyttävästi Suomi-metallista tulevaisuuden suurena vientiartikkelina. Alkuviikosta kuultiin uutinen Negativen sopimuksesta Roadrunner-levy-yhtiön kanssa: Negative ei tietääkseni metallia ole, mutta RR on perinteinen metallilafka.

Noise.fi uutisoi tammikuun lopulla 2005 järjestettävästä Finnish Metal Expo -tapahtumasta:

"Finnish Metal Expo järjestetään ensimmäistä kertaa tammikuun 28. ja 29. päivä Helsingin Kaapelitehtaalla. Finnish Metal Expo, lyhyesti FME, tarjoilee metallin parissa toimiville mahdollisuuden esitellä tuotteitaan ja osaamistaan, solmia uusia tärkeitä suhteita, tarkastaa uusia kykyjä sekä ennenkaikkea, saada vaikutteita ja tuoreita ideoita."

Kaari Amorphis'in "Tales From The Thousand Lakes" -albumin julkaisusta kymmenen vuotta sitten laskeutuu melko sopivasti FME:n tyyliseen tapahtumaan. Menestysesimerkkien valossa Suomi-metallilla menee nyt lujaa ja sen asian pönkittäminen Suomessa ei ole typerämpi tempaus. Laitan harkintaan osallistumisen FME-tapahtumaan.

Expon yhteydessä järjestetään myös Hilselinko-niminen bändikilpailu. Siinä on taas kaljaillan ideariihi päässyt käsistä.

np: Cult Of Luna - Salvation cd