Rauhaa, rakkautta ja death metallia

tiistaina, helmikuuta 22, 2005

The County Medical ExaminersJoskus vuosi, pari sitten Terrorizerissa oli juttu jokseenkin erikoisesta grindcore-ryhmittymästä The County Medical Examiners. Yhtyeen perustajajäsen Morton Fairbanks vannoi lääketieteellisen grindcoren ykkösbändin Carcassin nimeen henkeen ja vereen, ja halusi perustaa bändin, joka kunnioittaisi yhtyeen alkuaikojen uraa.

Erikoisin käänne olkoon se, että hra Fairbanks on tohtori Fairbanks ja tohtoreita ovat myös bändin muun jäsenet. Tarkemmin ottaen muuten patologeja, joten asiantuntemusta lääketieteellisten, ruuminavauksia kuvaavien sanoitusten tekemiseen varmasti löytyy. Jos tämä ei olisi vielä riittävän absurdia, niin otetaan aseeksi ikärasismi ja basisti/laulaja tri Guy Radcliffen vuosimittari: 60-vuotias grindcore-basisti! Kunnioitettavaa tuo miehen rakkaus "avantgardeen", kuten hän sivuilla kertoo.

Lopullisen erikoisin käänne on se, että bändi tekee oikeasti hyvää musiikkia. Olkoonkin, että se on erittäin Carcass-pastissia circa Symphonies Of Sickness, mutta ei anneta sen haitata. Esimerkiksi "Bloatation (Repugnant Refloatation)" -biisi muistuttaa niiiiin paljon "Reek Of Putrefaction":ia, että pahaa tekee. Mutta ei anneta sen haitata.

Kotisivuilla on jonkun verran musiikkia ja muutenkin ovat hienon tyylikkäät.