Rauhaa, rakkautta ja death metallia

keskiviikkona, maaliskuuta 23, 2005

Gorefest - Autobahn (Kraftwerk) mp3

Osui silmääni Wacken Open Airin banneri ja sieltä Gorefestin logo. Eissaatana. Mikään ei saa enää levätä rauhassa. When hell is full the dead will walk the earth...

Gorefestin ollessa kyseessä ikuinen lepo olisi ollut paikallaan. False-levyn jälkeen alkoi armoton alamäki unholaan, eikä yhtyettä tullut ikävä. False puolestaan toimii edelleenkin joka kuuntelukerralla. Itselleni sen nostalgia-arvoa lisää tosiasia, että se oli ensimmäinen death metal -levy minkä ostin ja suunnilleen ensimmäinen minkä kuulin. False-kiertueen pitkähihainen t-paita on suunnilleen kyynärtaipeeseen asti revennyt, mutta silti se on edelleen päällä/pyykissä -kierteessä.

Ja toki kun paluuta suunnitellaan, pitää olla kotisivut. Sieltä löytyi "arkistojen aarre", c-kasetilta digitaaliseen muotoon siirretty versio Kraftwerkin "Autobahn"-biisistä. Biisin piti alunperin ilmestyä vuoden 1994 Fear-ep:llä, mutta lupaa ei herunut. En saksalaista konemusiikin siitosta tunne, mutta ne jotka tuntevat, voivat oletetusti hetken joutua miettimään mites tää biisi nyt menikää.
Gorefest - "Autobahn" a Krafwerk cover mp3