Rauhaa, rakkautta ja death metallia

torstaina, maaliskuuta 31, 2005

www.encoremetal.com

Jo helmikuun alkuun avattavaksi luvattu Encoremetal on viimein avannut sivunsa. Annetaan heidän itse esitellä itsensä:
ENCOREMETAL.COM on parhaiden keikkataltiointien verkkokauppa. Kappaleet ovat mp3 192kbps formaatissa ja Suomen parhaalla liikkuvalla äänityskalustolla äänitetty.
Kuten nimestäkin voi päätellä, musiikkisuuntaus on raskaampaan päin. Kotiteollisuus, Mokoma ja muutaman tukkahevibändin keikat näyttäisivät jo olevan saatavilla. Ilmaisia minuutin näytepaloja on tyrkyllä, ja hyviltähän ne kuulostaa.

Hintaa yhdellä biisillä on euron verran. Jos itse haluaisin ostaa mp3-keikan, niin maksaisin mielummin yhden könttäsumman kuin erikseen biiseistä. Palvelu saattaa kehittyä vielä arvaamattomiin suuntiin, ja jos palvelua pyörittävän yhtiön nimestä voi mitään päätellä - Encore Music Oy - niin keikkataltiointeja voi tulla pian muiltakin kuin metallibändeiltä.

Jos ei ole halukas maksamaan keikkataltioinneistaan - ja kelpaa reilu bootleg-tason laatu - niin Archive.orgin audio-osasto on edelleen vaihtoehto yksi.

English briefing: Encoremetal is a new webshop that sells Finnish rock shows in mp3 format. If interested, the site have an English version as well.