Rauhaa, rakkautta ja death metallia

torstaina, maaliskuuta 31, 2005

Pofony - Tools of Remedy EP

Pofony on julkaissut kotisivuillaan viiden biisin Tools of Remedy EP:nsä kokonaisuudessaan.

Tamperelaisbändi ei jää yhtään jälkeen rapakon takaisia kilpaveljiään - ei hyvässä, eikä pahassa. Niiden parin biisin perusteella, jotka jaksoin biisejä kuunnella, Pofonyn musiikki on onnistuneesti kasattua metalcorea suoralla, eteenpäinvievällä asenteella, joka taatusti kohdeyleisönsä nyökyttelemään: "Kyllä, kyllä. Juuh". Mutta valitettavasti se on samanaikasesti geneeristä, sataan kertaan kuultua y2k-metallia, joka ei erota vasenta oikeasta.

Joka tapauksessa, tässä on potentiaalia. Kolmannen biisin kohdalla (ks. alla) yllätyn nyt itsekin, tässähän on potentiaalia. Jos bändi keskittyisi vihaan, keskittyisi ilmaisun tiiviyteen, keskittyisi vittu vihaan ja särkyvään, väkivallaksi muuttuvaan, patoutuneeseen, mielessä kaikuvien syytösten aiheuttamien, sillain pirstaleiksi repeävien, *klik*, tunteiden satunnaisiin, hallitsemattomiin purkauksiin, thrreee times; my fist came down! (1) down! (2) down! (3) - niin sit olis parempi.
Pofony - "Walls" mp3
File under: Pofony, a metalcore act from Tampere, Finland, offers their new EP for download. First I thought this isn't really worth it, but on a second thought, there definitely lies some potential underneath the band's predictable riffing and song structures. If they get pissed, like really pissed, next time they write songs, I want to hear them for sure.